top of page
HI! IK BEN JOYCE

Ik ben content- en communicatiespecialist en marketing sparringpartner voor ondernemers. Na heel wat jaren mooie dingen te hebben gedaan in het bedrijfsleven, wilde ik het gras dolgraag aan de andere kant verkennen. En dat was het begin van Joy of Stories. Nu help ik bedrijven en ondernemers met het vormgeven van hun verhaal met pakkende content. 

DIE STORIES BEGONNEN VROEGER AL

Als kind verzon en schreef ik altijd verhalen. Op school vond ik het schrijven van opstellen altijd het leukst en de kinderen uit de buurt hingen aan mijn lippen als ik weer een zelfverzonnen sprookje zat te vertellen. Mijn ouders dachten altijd dat ik schrijver of journalist zou worden. Ze zaten er niet heel ver naast, want ik ben uiteindelijk in de communicatiewereld beland.

Joyce van Joy of Stories
Joyce Knol

EN DAARBIJ DRAAIT HET OOK OM VERHALEN EN BOODSCHAPPEN

Want ieder bedrijf, groot of klein, heeft iets te vertellen en wil daar ook iets mee bereiken. En mijn kracht zit erin om dat op een kloppende manier vorm te geven en te delen.

IK ZIE ALTIJD DE UITDAGING OP HET SNIJVLAK TUSSEN MARKETING EN COMMUNICATIE

Hoe vertaal je je marketingbeleid in een kloppende boodschap die past bij jouw merk en visie? En hoe zorg je ervoor dat je content aansluit op de doelstellingen die je hebt? Hoe blijft je boodschap staan, terwijl hij ook commercieel en converterend is? Dat puzzelen, bedenken en creëren vind ik superleuk. Ik doe dat zelf grotendeels met het bedenken en schrijven van online tekst. Daarnaast vind ik het tof om te co-creëren met andere specialisten en creatieve vakgenoten.

LET'S CONNECT!

Kijk anders even bij mijn portfolio als je meer wilt weten over wat ik voor je kan betekenen. Heb je vragen of wil je sparren over een eventuele samenwerking? Laat het me dan vooral weten. Een belletje of (virtueel) kopje koffie kan altijd. Ik kijk er naar uit om jou te helpen groeien. 

bottom of page