top of page

HOW CAN I HELP

Hier vind je nog een keer in grote lijnen wat ik voor je kan doen en tegen welke tarieven. Heb je andere wens? Laat het me vooral weten. Dit is hooguit een aanzet om je een beeld te geven. In een gesprek komen we zeker weten tot de juiste vorm.

Creative Gedachten

CONTENTMARKETING

Ik houd het graag simpel. Contentmarketing is niet meer dan zorgen dat je met de juiste boodschap in de juiste vorm op de juiste plek aanwezig bent om je doelgroep te triggeren. Daarin denk ik met je mee. Zo kom je tot een doordachte mix van waardevolle content op al je kanalen. Ik kan bijvoorbeeld met je meedenken over de inzet en doelstellingen van je website, social media kanalen en e-mailmarketing. De content sluit aan op je marketingboodschap en doelstellingen. 

PAKKENDE TEKSTEN

Alles wat met tekst te maken heeft doe ik voor je. Ik schrijf teksten voor websites, blogs, social media, landingspagina's, mailingen, nieuwsbrieven, e-books, whitepapers en producten. Dit kan ook voor webshops en e-commerce platforms zoals bol.com. Heb je al teksten? Dan kan ik ze redigeren. Ik kan je webteksten herschrijven bijvoorbeeld. Of je brochures updaten. Ik zorg dat de teksten passen bij je marketingdoelstellingen en je doelgroepen. En dat ze ook aanzetten tot actie. 

Woman Writing
Responsieve website

EEN BETERE WEBSITE

Is je website toe aan vernieuwing? Ik schrijf of herschrijf de content en kijk of de beelden nog matchen. Verder zorg ik voor een logische structuur van de hele website. Ook maak ik landingspagina's en salespagina's voor je campagnes en producten. Afhankelijk van je vraag bepalen we samen wat nodig is.

INTERIM OF FLEX VERSTERKING

Heb je een tof project of een klus en zoek je tijdelijk een content &  communicatiespecialist ter versterking? Say no more. Ik werk dolgraag samen met vakgenoten en ben gewend om multidisciplinair te werken. Mijn kracht ligt in het vertalen van de strategie naar pakkende en converterende tekstuele content en zorgen voor een kloppend online verhaal. Ik werk (deels) online en ben dus locatie-onafhankelijk. Dat scheelt jou een werkplek en reiskosten. 

Joyce van Joy of Stories
Diensten: Diensten

TARIEVEN EN AANBOD

Ik kan je op meerdere manieren ondersteunen. Dat kan in abonnementsvorm, op interim- of op freelance basis.

Hieronder vind je de mogelijkheden. 

ABONNEMENTEN

Met een abonnement help ik jou met je marketing en communicatie voor een vast aantal uur per maand. Dat kan van sparren over je strategie tot het schrijven van een blog zijn. Het voordeel van een abonnement is dat je eenvoudig een vraag of opdracht bij mij neer kunt leggen zonder dat we elke keer een gesprek over uren of de prijs hoeven te voeren. Én je betaalt een lager uurtarief. 

INTERIM OF FLEX VERSTERKING

Ik ondersteun je tijdelijk op een project of met een vast aantal uren per week voor een afgesproken periode. Bijvoorbeeld ter vervanging van een communicatiespecialist of ik vul als contentspecialist je team aan. Omdat ik (deels) online werk, scheelt dat reiskosten en een werkplek. Afhankelijk van de duur en het aantal uren bepalen we samen de prijs. 

LOSSE OPDRACHTEN

Heb je een losse opdracht? Dan bespreken we je vraagstuk en op basis daarvan maak ik een passend aanbod. Bijvoorbeeld in projectvorm, zoals een websiteoptimalisatie met een geschat aantal uren. Eenvoudig kan ook: binnen 1 week ontvang je 10 productteksten voor de webshop tegen een bepaalde prijs.

Zie je een samenwerking wel zitten? Reageer dan via het contactformulier en je hoort snel van me. Ook vragen of andere ideeën voor een samenwerking zijn welkom. Laten we samen kijken wat je nodig hebt.

Diensten: Diensten
Anchor 1
bottom of page